Rebecca Wipp Ovin

Rebecca Wipp Ovin är sångerskan från Dalby med klädsmak som en femåring och en attityd som PinkyPie! Hennes röst är unik både i sin styrka och mjukhet, och Rebecca skiftar lätt mellan komiska sånger som får dig att kikna av skratt till känsloladdad där tårarna inte är långt bort. Själv beskriver hon sin egenskrivna musik som en blandning av Adele, Sia och Sara Bareilles… fast med en lite mer folklig twist. Hon sjunger mer än gärna även schlager, musikal, country och svenska visor! Hösten 2019 släpper hon äntligen sitt första album: “Born to Sparkel”. Just nu (maj 2019) är Rebecca aktuell i musikalen VINDEN som sätts upp av Teater Trycket i Södra Sandby.

När hon var 31 år fick Rebecca bekräftat att hon har ADHD och efter att ha anpassat sitt liv för att fungera tillsammans med funktionsnedsättningen istället för att offra sin egen personlighet föreläser hon nu får andra om sina egna upplevelser.

“ SÅ SJUKT AWESOME!” är Rebeccas favorit utryck om typ allt. Rebecca är urtypen av den där sångerskan som sjöng innan hon prata (like in that song ya know 😉 ) och hon har aldrig slutat. Fast dansa kan hon inte! Förutom att sjunga älskar hon sin familj (duh), färgen turkost, glittriga saker, sociala medier och att hjälpa andra med att peppa dem (utan att själv behöva göra något som kräver planering eller att vara konsekvent vilket är rebeccas favorit sätt att göra allt!).

Och btw Rebecca, varför skriver du hela den här texten i tredjeperson när alla ändå vet att det är du som skriver det?

“FÖR ATT DET ÄR SÅ SJUKT AWESOME. SÅKLART!”