JAG ÄR SÄMST. VIKTOR LJUGER. MIN LUGG ÄR EN SVIKARE.

Just nu håller jag på med mitt projekt att sjunga 100 mellolåtar på 100 dagar. 3% avklarat än så länge. 

Igår sjöng jag en av mina absoluta favoriter i Eurovision ever: My Star – Brainstorm från 2000. Jag kan fortfarande inte fatta att de inte vann!!! Inte ok!!!  Min version är inte lika crazy men det var väldigt kul att få sjunga den. Svärfar Patrik Wipp tyckte att pianot var lite för högt och att de tär tur att jag har 97 dagar på mig att hitta balansen i ljudmixeriandet. Hehe. Tack för supporten. 

Vi hade så mycket emotionella issues med inspelningen av den här videon. ”Vi” som i jag och Viktor, min husband).

Issues som i: 

Rebecca: ”Jag är så sjukt dålig. Jag kan inte spela piano. Jag kan inte komma ihåg texten. Jag kan inte sjunga. Jag är så humla dålig.”

Viktor: ”Nej det är du in…”

Rebecca: ”Du behöver inte ljugs bara för att du är snäll. Jag vet att jag är så dålig. Du vet det. Det går inte att ljuga bort!”

Viktor: ”…”

JodåaåattJepp. Några små emotionell issues som tillslut gick över (tack vare att Viktor är bäst såklart). 

Sen kommer vi till lugg-dramat. Seriöst. Luggen syns då och då i videon. OMG. En enda bra inspelning och så ligger luggen så där?! Och detta var när jag hade kastat ut Viktor ur rummet (eh jag menar… bett honom snällt och vänligt att gå ut …) så jag kan inte ens skylla på honom! 

Kom igen luggen! Why did you do this to me?!?!

Förutom det gick allt bra. Typ. 

#100på100mello

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *